Over Ons

WOFF is een ingenieursbureau met een breed netwerk aan specialisten en partners. Het avontuur start in 2004 bij de oprichting van Squaricles. Daar ligt de basis van een uniek concept voor 3D membraanoverkappingen voor de particulier / horeca. Squaricles heeft in Nederland als eerste dit concept op de markt gezet en dat verder doorontwikkeld. Helaas overleeft de Squaricles organisatie het niet. Echter de passie voor het concept en het vertrouwen in de markt blijft bestaan.

Zo worden in 2012 WOFF Engineering en het Belgische Hoover Concepts BVBA opgericht, twee onafhankelijke organisaties met als gemeenschappelijk doel samen de markt te gaan veroveren. Na 4 jaar samenwerking besluiten beide partijen onafhankelijk van elkaar door te gaan. Om zelf weer klanten te kunnen bedienen wordt WOFF systems opgericht. Onder WOFF systems worden de ontwikkelingen van dit concept voortgezet, getuige het nieuwe en sterkere mast profiel en de mogelijkheid om gelaste doeken te leveren. WOFF systems helpt partners die in dit unieke concept geloven tot een succes te maken.

 

Onze Producten

Is een gewone terrasoverkapping niets voor u ? Kijk als impressie eens naar wat WOFF de afgelopen 12 jaar heeft gerealiseerd. Deze duurzame en luxe zeiloverkappingen bieden u comfort door bescherming tegen regen, zon, vuil en inkijk. Ze bieden rust, sfeer en koelte. Daarnaast kunnen ze tegen windsnelheden tot 8 Beaufort! Het geeft uw tuin of terras een zeer fraaie uitstraling vanwege het unieke design.

WOFF heeft honderden systemen opgeleverd met zeer uiteenlopende functies, van terrasoverkapping tot carport. U mag een zeer hoogwaardig kwaliteitsproduct verwachten welke, mits er tevoren mee rekening gehouden is, ook het gehele jaar door gebruikt kan worden.

 

Onze diensten

Onze diensten zijn gericht op het leveren van 3D membraanoverkappingen, als het nu gaat om ontwerp, projectbegeleiding, engineering, product- of conceptontwikkeling, onderhoud of nazorg, het is allemaal in dit concept ondergebracht. Het enige waar we niet goed in zijn is verkoop en productmarketing maar dat laten we graag aan onze concept partners over.

 

Waarom WOFF ?

Wij willen u gelukkig maken met uw eigen idee. Dat u daar hulp bij nodig heeft begrijpen wij. Het gaat om sfeer, comfort en functie. Het lijkt zo simpel maar dat is het niet. Wij maken het simpel. We gaan met u aan de slag en leiden u met 3D beelden door alle gezichtspunten en afwegingen die nodig zijn om dat gevoel helder te krijgen. Op de achtergrond houden wij de maakbaarheid en de prijs in de gaten. Als u op het puntje van de stoel zit en popelt om het echte resultaat te zien zitten we op het goede spoor. Een ontwerp is pas klaar als dat voor u klaar is. Pas dan gaan we het creatieve omzetten naar de realiteit en komt onze ervaring om de hoek kijken. We weten wat we doen. We maken u gelukkig met uw eigen idee maar laten wel onze stempel achter. Daar zit onze passie, daarom WOFF.

Of het nu zomer is of winter, loop er niet te lang mee rond. Geef uw idee handen en voeten. Laat het vertalen in een 3D beeld. Het is een uitermate boeiend en spannend proces. Een beeld blijft hangen maar het heeft ook tijd nodig om te rijpen. Gun u zelf die tijd. Maak een afspraak met ons om uw wensen te bespreken en concreet te maken.

Klik hier om naar ons contactformulier te gaan of bereik ons telefonisch op het volgende nummer +31 (0)6 3819 4239.